Afhængig af at connecte

  Forhold

  Jeg kan godt lide at få opmærksomhed, og jeg faldt for den første fyr der havde charme, og viste mig stor interesse, så jeg var straks ”på“. Den connection der opstod imellem os, blev jeg opsat på at kunne mærke med hele min krop. Når jeg havde overgivet min krop til fyren, forsvandt følelsen herefter, og jeg blev ked af det. Hvad gjorde jeg galt, siden opmærksomheden ikke er der mere?

  Jeg længes hver dag efter denne følelse skal opstå i mig, når mine læber, hænder og min krop rører fyren. Det vilde sus der går igennem hele min krop, der connecter til min egen krop. I sexøjeblikket forsvinder jeg ind i min krop og glemmer tid og sted. Mange sagde til mig at det er fordi: Tanja du elsker ikke dig selv, Tanja du er ude på at gøre skade på dig selv, Tanja du føler at du ikke fortjener at blive værdsat og Tanja du er afhængig af sex.

  Hvornår lærer jeg, at skille fyre fra der kun vil have min krop, fordi jeg er en meget tiltrækkende kvinde? Jeg har i mange år følt mig nem, billig og at der var noget fuldstændig galt med mig, fordi jeg følte aldrig jeg rigtig lærte af de erfaringer jeg fik af de fyre jeg valgte. Jeg valgte fyren udefra personen der fik min klitoris til at vibrere. Hvad er det jeg har brug for at lære?

  Jeg har undersøgt så mange ting med fyre, igennem sex, stiller dem spørgsmål omkring mig selv, og sagt det der faldt mig ind. Jeg skubbede dem væk, spillede kostbar, gjorde det de bad mig om, gav min krop til fyren også når jeg ikke ville i seng med ham, og nedgjorde fyrene med ord. Jeg følte ikke der kom nogle indsigter til mig, som slog benene væk under mig. Et klart svar til mig.

  Jeg har i så mange år ledt efter hvorfor jeg gør som jeg gør, og hvorhenne i mit liv kunne jeg give følelsen til mig selv, istedet for at opsøge den i fyren som giver mig mere negativt end positivt til mit mindset. Jeg elsker at gå på opdagelse, være nysgerrig, være spontan, være sårbar med et andet menneske og overgive mig selv til en, overgive mig selv til mig. Dette er egenskaber jeg har fået gennem mine erfaringer:

  Den 08.04.2020, fik jeg indsigten der slog mine ben væk under mig. Denne samme følelse jeg har som nøgen med en fyr, får jeg når jeg skriver om min fortid i et nyt blogopslag og vidergiver det. Jeg valgte også at give slip på at finde et klart svar, jeg har brugt 17 år på hvorfor jeg vælger de fyre som jeg gør. Nu det nok. Der er mange forskellige vinkler på hvorfor, fx en af dem, jeg har ikke følt jeg fortjente at blive behandlet godt.

  Mit indre barn har brug for, at jeg connecter med hende FULDT UD hver uge og vidergiver min visdom, da den vil hjælpe andre personer med deres egen smerte. Jeg er 365 personers mirakel hvert år. Når jeg rammer en person om dagen, kan denne person gøre en blivende ændring, da personen vil få frigivet energi til at lave om på de vante vaner der er skadelige. ALT forandring starter med os selv FØRST.

  Verden er et bedre sted med mig i den. Tak.