Bliv min næste sponsor

Opdateret den 04.12.2020

Hvordan definerer jeg min succes? At jeg er kommet igennem selvudslettelse til selvforgudelse. Ingen fortrydelse og med ubetinget kærlighed til hvem jeg er og har været. Min daglige succes, er dem jeg kommer til at berøre alle levende væsner med min visdoms deling.

Hvad er unikt ved mig?

Jeg er et levende bevis på, at have vendt min indre smerte, til min stærkeste styrke, som jeg bruger i alt mit arbejde og har lært: ”Hvis jeg falder, falder jeg på ryggen, for hvis jeg kan kigge op, kan jeg rejse mig op igen, med mere visdom og styrke”. Jeg ser mine fald som muligheder for at blive en bedre udgave af mig selv, og have modet til at ændre i mit arbejde, hvis behovet er for det. Min største frygt: Jeg skulle have taget flere chancer. Jeg er sulten, og klar til at tage chancer som andre ville undgå, og ser mig selv som den kvindelige udgave af Robin Hood.

Hvad er næste skridt?

Vi vælger, at lære hinanden bedre at kende, opbygge langsigtede relationer, sætte ekstraordinære mål op og derefter hoppe direkte ind og vælge den sponsor pakke som du ønsker. Jeg vil gerne snakke om, hvordan jeg kan skabe mest værdi for din organisation eller virksomhed. Jeg ønsker at give tilbage.

Ønsker du at blive min næste sponsor eller gerne vil stille spørgsmål til hvad jeg kan tilbyde, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig +45 42170029 eller på tanja@serveglobalwildlife.org. Jeg ser frem til et muligt samarbejde og lære dig bedre at kende. Navnet Serve Global Wildlife i e-mailen er mit Academy.

Tanja-Andersen

I need your support

Bank account: 5332 – 0000382045
IBAN number : DK6653320000382045
SWIFT-address/BIC : ALBADKKK
The banks address:
Arbejdernes landsbank
Søborg Hovedgade 193
DK-2860 Søborg
Denmark

PayPal: contact@serveglobalwildlife.org

I am hungry for life! I even look forward to the times that I will surely fail again, because it is through my defeats that I have gained the wisdom that has turned me into the ‘female Robin Hood’ I am today. My struggle will only be complete when I have finished my work alongside the world’s best NGOs to improve volunteer life, liberated all wildlife from the prison of tourism and finally put an end to the illicit trading of endangered animals.