ICF Certified Coach

Updated on 29.05.2019

DANISH: Håndfast og kærlig coach

“When the going gets tough – the tough get going!”

Jeg har personlig erfaring med at arbejde med det som ligger undertrykt i os, og vende det om til en konstruktiv energi, der kan bruges til at skabe en kraftfuld forandring.

Jeg er opvokset i en dysfunktionel familie, og har været i et voldeligt forhold, hvor jeg er blevet misbrugt, udnyttet og tæsket. Følt at jeg har været værdiløs, uden stemme eller ret til mine behov.

Det er lykkes mig, at komme ud af et liv i smerte, lidelser og undertrykkelse i 30 år og opbygge et bedre og mere værdigt liv, hvor jeg arbejder med det jeg brænder for i dag.

De redskaber og indsigter jeg har fået, vil jeg gerne give videre til dig, der hvor du er. Du behøver ikke have været i et dysfunktionelt forhold, eller have ønsker om at starte som selvstændig. Jeg støtter dig der hvor du er – så du opnår de mål du gerne vil.

Jeg sigter efter du får et til flere gennembrud og ikke spilder dine penge på mig.

Min baggrund

Jeg er konsulent, og bliver sendt ud på vegne af virksomheder og organisationerne i udlandet som ønsker sig PR og den gode historie, ved at jeg observerer og laver en rapport. Her igennem kæmper jeg for vilde dyrs rettigheder, og jeg vil til en hver tid tale deres sag.

Jeg blev færdiguddannet som master coach fra Mindjuice Academy, som er godkendt af ICF – verdens største coach organisation i USA – den 09.12.16. – www.mindjuice.com

Hvis du gerne vil læse om, hvad coaching har gjort for mig, læs mere her! 

Coaching session

ALLE kan kalde sig coach, hvorfor?

Få dine svar på dine spørgsmål stillet om hvad Mindjuice 5 kerne discipliner er ?.  Hvad er coaching ikke?. Og Hvad er coaching? Læs mere her!

Gratis 30 min introduktion

Til vores første samtale vil du få en prøve smag på hvordan en session forløber, og her er kemi vigtig! Mærk efter om du synes den energi jeg giver er god for dig. Der vil være plads til at du kan stille spørgsmål og afklare om et coaching forløb vil være rigtig for dig.

Før sessionen

Jeg forventer …

 • at du er forberedt
 • at have udfyldt livshjulet jeg har sendt til dig og du sender det tilbage igen dagen før
 • at du er et roligt sted hvor du kan tale uforstyrret
 • at du ringer mig op
 • at du IKKE kører i bil
 • at du IKKE er på antidepressiv medicin eller tager medicin mod angst el. lign
 • at du har skrevet 5 ting ned på et papir, som vil støtte dig i vores session sammen

Under sessionen

Sessionen varer 45 min. Afsæt en time, så der er plads til at vi kan runde ordentlig af, og du lander et godt sted. Jeg har tavshedspligt, så det vi snakker om bliver i mellem os. Jeg styrer rammen, og holder fast i dig – du styrer indholdet.

Husk at dine resultater er afhængig af din egen indsats. Jo mere du lægger i vores session, jo mere vil du få ud af det.

Efter sessionen

Vi har berørt emner, som kan være sensitive for dig i vores session, eller du har kommitteret dig på emner, så her jeg vil opfordre dig til at slappe af resten af dagen. Det vil ikke gavne din udvikling hvis du går i byen. Det er vigtigt, at du skriver dine tanker ned på et papir, da de forsvinder hurtig. Husk at gøre noget godt for dig selv, for en session er et succes kriterie i dit liv.

Pay it forward

Dyrerettigheds aktivister:

 • 30 min introduktion: 0kr.
 • 1 session til 10 sessioner: 0kr.

KRAV FOR DYRERETTIGHEDS AKTIVISTER: At du abonnere på min YouTube kanal. Efter vores forløb, skriver du en anmeldelse om dine sessions, og deler et opslag på dine sociale medier, hvor du skriver om din udvikling. Herigennem vil du inspirere andre til at tage modet hjem, og hele det de mangler at få helet indeni som er gemt væk.

Priser

Normal:

 • 30 min introduktion: 0kr.
 • 1 session: 900kr.
 • 3 coaching sessioner (spare 250kr.): 2450kr. + 1 kunstbillede
 • 5 coaching sessioner (spare 500kr.): 4000kr.+ 1 kunstbillede
 • 10 coaching sessioner (spare 1000kr.): 8000kr. + 1 kunstbillede

Studerende:

 • 30 min introduktion: 0kr.
 • 1 session: 500kr.
 • 3 sessioner (spare 250kr.): 1250kr.
 • 5 sessioner (spare 500kr.): 2000kr.
 • 10 sessioner (spare 1000kr.): 4000kr.

KRAV FOR STUDERENDE: At du kan vise dit studiekort og du abonnerer på min YouTube kanal.

Contact me

0 + 2 = ?

Kunstbillede

” Øjet sansepil, lige ind til dit indre barn i kammeret”

Du får et gratis kunstbillede i slutningen af dit forløb. Kunstbilledet symbol vil visuelt kalde på dig, ved at minde dig om din coaching proces og hvad du kom frem til.

Du har også mulighed for at sige nej tak til kunstbilledet eller tilkøbe endnu et. Hvis du vælger at sige nej til kunstbilledet, vil prisen være den samme. Min timepris er normalt på 900kr. Kunstbilledet er en bonus på et forsøg, om det kan være en hjælpende hånd efter forløbet, for at holde dig op på dit kommittent, som det er til mig.

Ved at du sanser gennem øjet, vil din krop ubevist give slip på evt. en sorg du har svært ved at hele. At kunne udtrykke er en kunst, en muskel der har brug for, at blive trænet og kommer fra vores sanser. Det er nået vi alle kan lære, men desværre ikke alle praktisere det.

Ønske flere kunstbilleder

Du har mulighed for at tilkøbe et til eller flere kunstbilleder, som bliver malet ud fra den selvudvikling du har gennemgået.

 • 20 X 20: 700kr.
 • 20 X 30: 900kr.
 • 30 X 30: 1200kr.
 • 30 X 40: 1400kr.
 • 40 X 40: 1600kr.

Afhentningen af kunstbilledet

Det kan afhentes i Gentofte. Hvis du ikke har mulighed for det, få en til at køre dig eller hente det for dig, har jeg mulighed for at komme tættere på dig, hvis jeg skal din vej på et tidspunkt. ”Alt er muligt for afhentningen”.

Muligheden for at få sendt kunstbilledet er der også. Her betaler du selv for sendingen, forsikring og 200kr. for min tid jeg bruger. Pakken vil blive sendt med forsikring på, og som en skrøbelig pakke.

Kontakt

Du er hjertelig velkommen til at sende mig en e-mail til tanja@serveglobalwildlife.com eller ringe på +45 4217 0029, hvis du har spørgsmål.

Jeg ser frem til at være din vejviser ind til dine gemte svar, som kan give dig frihed gennem lethed.

Alt det bedste, Tanja Andersen 🙂

I look forward to reading your email

© Copyright - This is the blog of Tanja Andersen, the founder of Serve Global Wildlife. It is her personal blog, and she is responsible for and the sole owner of its contents. The contact information is connected to her private email at Serve Global Wildlife.