• Serve-Animals

Den usynlige vold

Den usynlige vold, volden der ligger og skjuler sig, den psykiske vold vi påfører os selv, andre og samfundet. Volden ligger i de ord vi ikke tør tale om, vores BULLSHIT der gør os til en løgner over for os selv, da vores ord ikke er vores handlinger, vores handlige er noget helt andet. Vores ord er løgnen, og handlinger er sandheden om hvordan vi har det indeni, ubevidst som bevidst.

Jeg ønsker forandring?

ALT starter med os selv FØRST, før vi kan være noget overfor et andet levende væsen. Hvis vi fravælger at arbejde med vores egen psyke først, fravælger vi den forandring vi ønsker skal ske i vores liv, relation eller i samfundet, fordi vi tror at den forandring vil skade, grundet vores usunde mønstre altid være ødelæggende. Det vil først vende, når vi vælger aktivt at arbejde med os selv FØRST, med vores fortid.

Practice what you preach

Jeg kender til omkring 31 år med psykisk vold, jeg har været verdensmester i at gøre skade på mig selv, mindst en gang om dagen, fra 5 minutter til 1 døgn, hvor jeg var påvirket i 1 døgn til flere uger. Samt verdensmester til at have en maske på som jeg vidste personer synes godt om og kendte. Jeg kom helt ud til at planlægge min død i bilen på motorvejen, jeg ville køre galt. Jeg holdt det skjult, da jeg ikke kunne mere til sidst.

Jeg havde brug for en 360 graders forvandling for at stoppe mig selv. Den 21.04.19 valgte jeg at sælge ALT, opsige min lejlighed, opsige mit arbejde og rejse til Guatemala den 05.02.20 for at kæmpe for min egen stemmen, som er stemmen for de vilde dyrs rettigheder. Jeg blev skabt på ny ved at skille mig af med alle mine objekter i mit liv, samt relationer.

Jeg er mine ord den dag i dag, og NU KAN JEG kæmpe for andre levende væsner, fordi jeg ER den forandring jeg ønsker at se i verden, for at skabe balance imellem naturen og menneskeheden. Min tid på at redde dyrene vil ikke være til spilde nu, fordi jeg er bevidst om mine handlinger og parat til at ofre vaner for at få sunde og gavnlige vaner.

Frontkæmper

Jeg ønsker at vække personer op fra deres usynlige vold ved at jeg går forrest med mine krisers visdom. Krise betyder vendepunkt, det vil kun være et vendepunkt, hvis jeg som du vælger at tage ansvar for alt der følger med. Der er brug for at komme lys på de ødelæggende ord, tanker og handlinger, før vi kan opnå balance imellem naturen og menneskeheden, samt i vores eget liv.

Kriserne jeg, som du, får igennem livet, er den største gave til visdom, de er min drivkraft, og de healer andres liv, fordi jeg tør at tale om det mange holder skjult. Jeg er parat til at stå frem hudløst ærligt om min usynlige vold, mit BULLSHIT jeg holder skjult, for det højere formål at heale verden, stoppe global opvarmning. Jeg vil gå forrest, skabe ringe i vandet og være en vejleder for at psykisk vold kan vendes til tilgivelse.

Tak.