Et livsmål der ændres

Personlig historie fra Tanja Andersen, Stifteren: Hvis jeg valgte at høre på personerne der lagde deres egen frygt og begrænsninger over på mig, ville jeg så være lykkelig i dag? Havde jeg fundet ud af hvad jeg ville med mit liv? Ville jeg for alvor havde taget mit eget liv?

Oktober 2013 kom jeg i kontakt med mit livsformål, Serve Global Wildlife. Kæmpe for de vilde dyrs rettigheder, KUN have fokus på dyrene, finde verdens bedste NGO’er. Sandheden var den, at jeg satte andre før mig selv og jeg led indeni.  Jeg var ulykkelig, hvordan kunne jeg så vide hvad jeg ville med mit liv? Jeg var IKKE mine værdier. 2013 var starten på nået større som ville opstå i april 2019.

Giv aldrig op

Jeg trodsede ALT da jeg rejse til Borneo i 2013. Jeg var dårlig til at snakke engelsk. Smidt mine angst piller ud fra den ene dag til den anden. Næsten alle sagde jeg skulle blive hjemme, og at det var urealistisk at drømme om at rede de vilde dyr. Jeg ville ikke ende som min far, ved at være på piller og selvmordstruende. Jeg ønskede, at gennemføre min drøm at opleve junglen, så det gjorde jeg.

Jeg startede Serve Global Wildlife oktober 2013, efter jeg så en Sun Bear, Gutuk, ind i dens blinde øjne, dårlige hud og forkrøblet krop. Bjørnen havde siddet i et for lille et bur, og blindheden var påført af et menneske. Jeg følte en voldsom energi i hele min krop som rettede sig ud. Jeg var klar til at gå i kamp for dyrenes rettigheder. Stå forrest i køen og være deres stemme.

Mine kriser giver mig råstyrken til at kæmpe hver eneste dag. Der har været tider, hvor jeg har holdt mig langt væk fra mit livsformål og jeg kom ALTID op igen, stærkere end før til at træde i karakter. Det kræver meget at stille sig op mod de kræfter der handler i den illegale kæledyrshandel. Blandt andet turister vil betale for at være tæt på et vildt dyr, og de vil gå til angreb med konflikter, fordi egoet ønsker ikke dårlig samvittighed på at de lige har støttet slavehandel og grov dyremishandling.

STOP. Vælg livet.

Jeg ønsker ikke at yde den smerte på dem jeg elsker, som jeg selv oplevede da min far tog sit eget liv i 2006. Fortabt og i smerter. Den følelse var så grusom, og jeg følte mig så magtesløs og ligegyldig i mange år, for hvordan kunne han gøre det imod mig? Jeg forstod først min far, hvorfor han måske gjorde det, efter jeg selv var tæt på at tage mit liv. Jeg følte mig som den STØRSTE FEJLTAGELSE, så hvorfor ikke bare ende mit liv? Jeg gjorde jo folk en tjeneste.

Jeg havde lovet min mor, at jeg ville søge lægen om hjælp og det gjorde jeg. Jeg kom i mange psykiaters hænder, og jeg blev mere og mere deprimeret. De slog op i en bog, og sagde hvad for nogle psykiske sygdomme jeg havde. Personligheds forstyrrelse og PTSD. Jeg blev kaldt syg, og piller var den eneste vej. Jeg valgte at gå med det der følte rigtig, at STOPPE.

Jeg valgte at være mit eget mirakel

Jeg sagde stop til at deltage i et forløb i den psykiatriske afdeling for personlighedsforstyrrelser, og den 21.04.19 valgte jeg, at mit liv havde brug for en 360 grader drejning. Jeg valgte at sælge ALT hvad jeg ejede og rejse ud i verden for at finde mig selv. Fodfæste den kvinde jeg så i spejlet hver eneste dag, som gemte sig inde i min krop. Jeg havde brug for at være mit eget mirakel, før jeg kunne kæmpe for dyrenes rettigheder.

Jeg stoppede med at lede efter en person som jeg kunne spejle mig i, for at finde mig selv igennem personen. ALT hvad jeg manglede, havde jeg allerede, fordi det er indeni mig selv. Jeg havde brug for at tage DET STØRSTE ANSVAR at blive lykkelig. Dette var min vej ud. Et ønske om at rede mit eget liv. Igennem processen den 21.04.19 til 30.12.19, var den vildeste oplevelse i mit liv. Jeg havde opsagt job, lejlighed og jeg havde 6 plastik kasser tilbage med mit hjem i fra 58 km2 lejlighed.

Jeg fandt ud af, at der sad så meget smerte i mine ting, og i at jeg gav slip på ALT, fik jeg frigivet energi som jeg aldrig havde følt før. Jeg blev mit eget mirakel og lykkelig, fordi jeg fik plads til at vælge at elske mig selv, for hvem jeg var, har været og hvordan min krop ser ud. Dette er takket været af den 21.04.19, hvor jeg valgte mig selv FØRST før andre, for jeg er den vigtigste i mit liv.

”Jeg kan ikke hjælpe et andet levende væsen, hvis jeg selv er levende død”.

Lederskab skaber mirakler

Wildlife Footprints er, at jeg i dag er miraklet for personer 365 dage pr år. Jeg deler hudløs ærligt, autentisk og personligt om mine kriser som jeg har vendt til visdom, fordi det er en NØDSITUATION. Jeg er sårbar og håndfast. Jeg er personen på mit 32 år jeg havde brug for. Nemlig en person der tager lederskab i hendes kommunikation ved at tale ud fra mit sprog og dele følelserne, de fleste vil holde skjult.

Serve Global Wildlife blev en uddannelse: Jeg uddanner personer til at være practica what you preach igennem, Dyrenes Ambassadør Academy. Academy er uden bullshit og vil udfordre samvittigheden og vække kroppen op til ny bevidsthed på personlige vante vaner, igennem reaktionerne der vil opstå. Dette vil skabe muligheden for at arbejde med det manglede ansvar som lægger i reaktionen, og skabe nye vaner.

Tak

Tak for du læste mit personlige blogindlæg om, jeg har gemt mig bag Serve Global Wildlife. Hvad gemmer du dig bag ved, som du har brug for at tage et ansvar for, for at KUNNE LEVE dit eget liv? STOP med at leve efter andres forventninger af dig.