Følelsernes stemme

Jeg er sikker på at du har fået at vide, at det er vigtigt at du får snakket om dine følelser, og alligevel føler du dig forkert eller føler med dine følelser, ubevidst som bevidst. Vi lever i et samfund der taler om vigtigheden om at der bliver talt om følelserne. Men fakta er at når vi gør dette, så bliver vi i de fleste gange set ned på med en dom af forkerthed.

Det er beviset på, at ord og handling desværre ikke hænger sammen i vores samfund. Hvis vi virkelig vidste VIGTIGHEDEN i at få snakket om vores følelser og selv har lært det, ville vi tage imod det med erkendelse. Vi lever i et usundt folkefærd, fordi der MANGE der dømmer og undertrykker dres egen følelser, ubevidst som bevidst. Når en person dømmer, handler det om personens egen uansvarlighed, en følelse personen har svært ved at tage et ansvar for. Spændende ik?

”Det jeg gør mod dig, gør jeg for mig selv”

Jeg er normal

Jeg, som dig, vil hele vores liv opleve nemme, svære og tågede følelser. Følelserne kommer for os (ikke imod os), fordi vi er parate til at modtage dem, selvom det kan virke overskueligt. Desværre, er den største del af befolkningen mester i at dømme følelserne, og lærer at undertrykke dem gennem sin forkerthed.

Hav en rollemodel DER TØR at tale åbent om følelserne med selvkærlighed, dette vil kunne lære dig at føle dig normal og give dig forståelse af dine følelser og vise vejen ind til dine undertrykte følelser, ubevidst som bevidst med selvkærlighed. En rollemodel vil åbne dit klarsyn, ind til en indsigt. Vi har brug for indsigt om vores følelser for at kunne arbejde med dem og få motivation til at lære selvkærlighed. Hvem er din rollemodel?

”Jeg vælger overgivelsen til min følelses tilstedeværelse, og jeg ved at forståelsen tager tid og vil komme når jeg er parat til at modtage den. Jeg er normal”

Selvudslettende til selvforgudelse

Baggrundshistorie

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde at det har været en let vej til at jeg i dag mester selvkærlighed til hvem jeg er og ikke er og er min egen største rollemodel, som jeg ledte i alle kroge efter, da jeg var 27 år (i år 2014). Min vej har været hård og jeg har haft planlagt min egen død. Jeg var mester i selvudslettelse.

Hvordan kom jeg fra selvudslettende til selvforgudelse? Jeg valgte at jeg ville leve og hvad mine specielle evner er. Jeg havde 150.000.- på min bankkonto fra min fars selvmord, som jeg brugte på to coachuddannelser (Mindjuice år 2014). Her fandt jeg mine rollemodeller der lærte mig at føle mig normal og jeg blev forstået. I dag mestre jeg evnerne til at tale hudløst ærligt om mine følelser, som de fleste ikke tør at være og sige højt, i frygt for at blive gjort forkert. Dette giver andre muligheden til at kigge på sine egne følelser, fordi jeg tog det første skridt.

Jeg ønsker at give tilbage

Jeg ønsker at give tilbage, af to årsager: 1. Der har været mange fantastiske personer gennem mine to coachuddannelser som har hjulpet mig gratis, og nu er min tid kommet til at give tilbage, 2. Jeg ved at mange ikke har den håndfuld penge, for at leve lykkeligt. Min personlig mission er ar være en persons mirakel hver eneste dag i 365 dage.

Jeg hjælper personer til at føle sig normale og forstået omkring sine nemme, svære og tågede følelser, gennem personer som sender mig en e-mail, hvor de beskriver en følelse, hvor jeg skriver udfra min følelse jeg får igennem når jeg læser e-mailen, og lægger den op på min blog (www.wildlifefootpruints.com), sender jeg en e-mail tilbage med linket og personen er anonym.

Mine visdoms følelser vil automatisk tage dig i hånden med lethed og selvkærlighed, til at give dig kontakt til dine egen følelser. Vigtigheden her er, at du har et åbent hjerte til at modtage. Det som du modtager er præcis det som du har brug for, på det givende tidspunkt. Nogle har brug for at læse bloggen flere gange, før de modtager. At modtage er noget vi vælger gennem vores sårbarhed.

TAG HANDLING NU, og skriv det første der kommer til dig, i kontaktformularen nedenfor. Du er normal og vil være anonym, efter jeg har skrevet blogindlægget, vil din email blive slettet.

Det vil være min ære at give tilbage til dig

Send an mail

1 + 6 = ?

”Jeg er normal med alt hvad jeg er og ikke er. Jeg er min egen største rollemodel, herigennem kan jeg være en andens rollemodel”