Jeg bliver hjemsøgt

  Forhold

  Jeg føler at jeg har pligt til at dele mine visdomshistorier om min ex-kæreste, mit forhold til fyre og mit eget forhold til mig selv. Jeg ved med sikkerhed at andre ude i verden har brug for min visdom, og kan lære af den, få indsigter og stoppe et voldeligt forhold til dem selv, til andre og til samfundet. Min fortid har skabt mig som den jeg er i dag, den definerer ikke hvem jeg er, det gør jeg selv i nutiden. Jeg er taknemmelig for hver eneste krise og hvert smerte – øjeblik, fordi jeg er i dag 365 personers mirakel om året, hele andres ubevidste som bevidste smerte. Min fortid er mit våben til at gøre verden et bedre sted.

  Forelsket i en pusher

  Jeg har kommet sammen med en person der solgte stoffer for andre. Det var efter min fars selvmord i 2006, jeg følte mig ensom og efterladt, og det ødelagde omkring 10 år af mit liv på det tidspunkt, fordi jeg var fyldt med skyld og skam. Den dag i dag hjemsøger han mig stadigvæk, fordi han kontaktede mig ENDNU ENGANG i marts 2020, imod mit ønske om at han skulle stoppe.

  Han kontaktede mig denne gang fordi at han ønskede at betale mine penge tilbage, så han kunne give slip på hans første kærlighed, tilgive ham selv og danne hans familie, samt få et venskab med mig. Jeg sagde ja, hvis han lod fortiden være i fortiden. Det holdt han IKKE. Den 08.04.2020 sagde jeg at han skulle STOPPE FOR EVIGT med at kontakte mig og at han var velkommen til at overføre penge uden en kontakt.

  ”Lad fortiden være i fortiden, da det er de færreste der ved hvad det vil sige at tilgive sig selv”.

  Fortidens og nutidens farvel

  Jeg ville aldrig se pengene igen, og det ødelagde mig. Jeg genoptog kontakten med ham i 2016, fordi jeg havde brug for at tilgive ham for alt hvad der var sket og han skulle se de 35.000.- som en gave til ham, da han fortjente at være fri, også for den byrde han måtte have, at skylde mig penge som var taget ud af min fars arv. Jeg havde FORTJENT at være fri og tilgive mig selv.

  Jeg var en person i fortiden, som troede på det bedste i folk, og derfor gav jeg RIGTIG MANGE chancer, fordi jeg håbede på at en dag ville personen, holde det lovede til mig, det skete ALDRIG, det fyldte mig med skuffelse, svigt, mistillid, skyld og skam, samt jeg tillod at der blev ydet psykisk vold på mig. Dette der lige er sket, har lært mig mere om, at ord er falske og handlinger er ægte, samt at en chance er nok at give.

  Til min EX: Uanset hvad der er sket, fortjener du at være lykkelig og jeg har altid ønsket dig det bedste, som jeg også sagde dengang vi mødtes i 2016. Jeg håber at du finder fred indeni dig selv og får skabt den familie som du ønsker. Jeg tror på du er et godt menneske, fordi jeg så den del af dig da vi var sammen. Jeg har intet fortrudt sammen med dig og jeg ved at du inderst inde ville mig KUN det bedste, det kom ud med smerte og det er okay, jeg mig selv, jeg tilgiver dig. Jeg har brug for, at du respekterer mit ønske at give slip på mig.

  Det sidste jeg vil sige er, farvel.

  Tak.