• The-Miracle

Jeg slår op

Hvordan kan det være, jeg følte en befrielse, da min kæreste slog op med mig. Jeg kunne jo selv slå op, hvis det var det jeg havde brug for, for at slippe fri for mit indre fængsel jeg selv havde skabt.

Hvorfor jeg ikke gjorde det? Jeg følte jeg skyldte ham mit liv, fordi jeg havde ydet fysisk vold. Jeg ved, jeg havde en stor skyldfølelse, fordi jeg lod mit selvhad gå ud over ham, i at slå ham. Lod ham overskride mine grænser gang på gang, fordi jeg havde svært ved at sige fra, da jeg havde været vant til at lade folk træde på mig. Jeg ved han ville mig det bedste, selv om hans egen fortid blev lagt over på mig. Jeg var bange for at jeg ikke kunne finde nået der var bedre.

Jeg slår op med dig

Hvordan kan han slå op med mig hver måned – over 5 måneder – og stadigvæk sige, at han elsker mig? Er jeg virkelig så værdiløs. At der bliver leget med mine følelser. Jeg led indeni. Jeg havde svært ved at være sammen med ham, for hvornår er næste gang, at han slår op med mig? Er det i morgen, om en uge eller næste måned. Jeg levede i frygt for hvornår kommer dagen og jeg gjorde nået forkert i hans øjne, for så slår han sikkert op med mig igen. Jeg ville ikke miste ham. Jeg elskede ham.

Var det mon kærlighed vi havde imellem os, når vi begge ydede vold på hinanden. Jeg havde svært ved at lukke ham ind, for jeg følte jeg gjorde alt forkert i hans øjne og vi snakkede KUN om mine fejl. Hvad jeg kunne lære af dem, hvad er gaven i dem, hvor kommer jeg fra og hvad kunne jeg gøre anderledes? Jeg savnede at kunne tænke vejret. Jeg følte jeg blev kvalt, undertrykket, jeg følte jeg skulle fikses før nogle som helst kunne elske mig.

Er jeg virkelig en stor fejl? Så kunne jeg lige så godt stoppe med at leve mere, hvis alt skulle fikses ved mig. Hvem er jeg? Jeg følte mig som en stor fejltagelse at være på jorden.

Min indre jaguar rev mig indvendigt til blods for den ville ud. Jeg kunne ikke holde til at have den indeni mig. Jeg måtte lukke op og få den ud. Jeg kunne ikke holde til mere. Den hoppede på ham med et splitsekund og rev ham i stykker, for at stoppe ham med hans handlinger, samt at vække mig op til vigtigheden i at sætte sunde grænser. Efter jaguaren havde gjort sit, træk den sig tilbage indeni mig. Jeg låset buret, for den skulle blive på sin plads. Jeg ønskede ikke, den mere skulle gøre ham fortræd.

Hvad prøver min jaguar at fortælle mig? Jeg ved den kun vil mig det godt. Beskytte mig og den savner jeg at lære at rumme den, elske den. Jeg kan se nu, at den bliver påvirket af min egen usikkerhed og miskærlighed til mig selv. Jeg er ikke mere bange for dens power mere. Jeg er dens power. Jeg er jaguaren, og jeg er en power fuld quinde med kant.

Jeg rummer min jaguar med kærlighed, forståelse og lethed. Jeg holdt meget af min x kæreste. Han betød meget for mig. Men hvordan kan jeg sige jeg elsker ham, når jeg ikke gør det omkring mig selv? Jeg ved lige nu, hvad ordene betyder, og når jeg elsker en, sker der magi inde i mig. Tager andres kærlighed til mig, hvor jeg bliver varm indeni og jeg kan sætte sunde grænser for mit det bedste. Jeg elsker mig selv for alt godt og dårligt.

Tak til smerten

Jeg værdsætter hvert øjeblik i mit liv, jeg fik min ekskæreste ind i mit liv, for at kunne lære at elske mig selv, og jeg ville ikke være uden nået af min smerte, for den har skabt den jeg er i dag med stor stolthed. Hvorfor ikke tage mit liv, når jeg var den største fejltagelse på jorden? Fordi det er den nemmeste løsning på mine problemer. Jeg elsker min familie og veninder for højt, til at give den samme smerte jeg fik, da min far begik selvmord.

Jeg vil gerne takke min veninde Camillia, for at rede mit liv. Uden den samtale, tror jeg ikke jeg var til lige nu. Hvad gjorde hun ved mig?

Forsættelse følgere i kapitel 5.