• The-Miracle

Leder efter kærlighed

Jeg føler at alle fyre gør mig ondt eller vil mig ondt, hvorfor er jeg ikke elsket af dem der kommer ind i mit liv? Jeg leder og leder, jeg føler jeg har mistet kærligheden. Jeg ønsker mig den form af kærlighed som jeg ser i kærlighedsfilm og som jeg oplever i min krop, når jeg fokuserer og forestiller mig, at jeg har den her fyr i mit liv som er romantisk, veltrænet, høj, har medfølelse og vil oprigtig gerne lytte til mig.

Jeg har ledt de forkerte steder efter kærlighed, og blevet skuffet hver gang i forholdet, da fyren jeg har været sammen med, ikke er eller giver mig det som fyren altid gør i kærlighedsfilm. Hvad er kærlighed? Jeg føler jeg har mistet kærligheden i mig selv og ikke har fortjent den fra andre, fordi jeg er ødelagt indeni. Hvem kan elske en der er ødelagt? Jeg kan ik.

Jeg ved at de fyre som jeg har været sammen med, samt mange andre usunde personer, som jeg har omgivet mig med, har jeg givet ubevidst lov til at overskride mine grænser, der har ikke været kærlighed, for kærlighed er ikke smertefuld, kærlighed er let og varmt. Jeg har lidt indeni, og jeg ved jeg tiltrækker personer som lider indeni, ubevidst eller bevidst lidelse, som de ejer i dem selv.

Hvor finder jeg kærligheden? Fuck det er en gåde for mig, og jeg får store reaktioner når jeg hører en sige til mig ”Du kan ikke elske en anden, hvis du ikke elsker dig selv”. Det er da det største vås jeg nogensinde har hørt, for det kan jeg da godt, jeg elsker min familie. Det er en stor benægtelse i min reaktion, da jeg ikke tør at se at jeg ikke elsker mig selv. For hvis jeg ikke elsker mig selv, hvordan kan jeg tage imod kærlighed og hvor skal jeg placere det indeni mig selv?

Ingen anelse, for jeg har ikke selvkærlighed til mig selv. Jeg får kvikfiks, når personer i mit liv siger pæne ord og giver kærlighed, desværre går det hurtigt over, da jeg leder ubevidst efter hvornår dette menneske vil gøre mig ondt næste gang, for så godt kan det ikke være. I denne bevægelse, vælger jeg muligheden for at tage imod kærlighed fra, og at lære selvkærlighed til mig selv, fordi jeg holder ubevidst en afstand til personen og til mig selv.

Kærlighed findes indeni mig selv

Jeg har ledt i alle krogene i mig selv efter kærlighed, og hvor jeg ikke fandt den. Jeg mangler et sted at kigge hen, og det var at kigge ind i mig selv efter selvkærligheden. Jeg er bange. Hvad hvis jeg mister personer i mit liv, hvis jeg lærer at elske mig selv? Hvad er konsekvensen af det? Jeg har været i det værste der kunne ske i mit liv, var tæt på at tage mit eget liv i min bil, så kom bare an, jeg kan klare alt hvad der kommer til mig, fra småt til de store kampe sten. Det handler om, hvordan jeg vælger at se på en udfordring, om den er let som en fjer eller så tung som en kampesten. Jeg vælger lethed og det simple, fordi jeg har fortjent min egen selvkærlighed.

Jeg er elskværdig og jeg er den vigtigeste i min verden, ingen er vigtigere end jeg. Meget simpel og sandheden ved livet, fakta. Jeg vælger at tage lette skridt og følge min fornemmelse, og vælger at kunne forstå ALT, fra om det er en begrænsning som jeg SKULLE forstå og SKULLE finde en årsag, hvem siger jeg skal forstå alt? ”Jeg behøver ikke at kunne forstå dig Tanja, for at elske dig”. Fakta, Jeg forstår faktisk mange gange ikke mig selv, og det er fedt og vildt spændende. Min hjerne husker det der er vigtigt, og hvis jeg har brug for et svar vil det komme til mig, når jeg er parat, og hvis ikke, så er det fordi jeg har brug for at overgive mig til uvisheden. Tak.

Overgivelsen

Simpelheden ligger i overgivelsen og tilgive mig selv for mine fejl, grine af dem og sige tak for de kom til mit liv, og jeg spørger mig selv, hvad ønsker jeg mig nu? Herfra vil jeg gå imod essensen og ikke vælge at være fanget af ego, men vælge essensen i at se muligheder og lære af mine fejl. De er en del af livet, og her er vigtigheden i hvordan jeg snakker til dem med kærlighed. Jeg vælger at snakke til mig selv med selvkærlighed, for så opnår jeg lethed i mit hjerte, da jeg vælger at snakke pænt til mit indre barn.

Hvordan jeg lærte at vælge selvkærlighed til mig selv, startede med lethed omkring mit hjerte, og det handler også om at jeg lærte at sige farvel til de personer og arrangementer som tog energi fra mig. Jeg vælger HER OG NU at sætte krav til de personer jeg omgiver mig med, jeg vælger personer som har et sundt mindset, snakker med kraftfuld kommunikation, ejer personligt ansvar, som ved hvad det vil sige at se sine egne fejl, ryder op i sit eget ego og kan tage en konflikt når den opstår. Samt jeg vælger mig selv først i et nyt forhold, jeg værdsætter mine standarder og værdier, og jeg har brug for folk som jeg er på bølgelængde med.

Jeg vil hellere være alene end at gå på kompromis med mine værdier. Tak for at du valgte at læse med hertil, og at du valgte at lære dig selv bedre at kende igennem min visdom.

Hvis du nu sidder med en følelse i kroppen, som du har svært ved, ny tanke/følelse der er opstået i dag eller du frygter at snakke om det der er tilstede i dig. Så skriv den til mig, og så vil jeg skrive ud fra den følelse fra mit eget liv og videregive min visdom. Jeg vil holde dig anonym. Ved at du vælger at tage ansvar for din følelse, tilvælger du dit liv og tager personligt ansvar.

Jeg er dit mirakel ind til dit indre barns kalden på at du frigiver dig fra en følelse der tynger dig.

Forsættelse i kapitel 8.

Skriv jeg venter på dig

2 + 2 = ?