Lecture

”Hvad gør dit foredrag mere unikt frem for et andet foredrag?”
”Hvorfor synes du at det er vigtigt at dele dit liv, rejserne og din kamp for bedre dyrerettigheder?”
”Hvordan kan jeg bruge dit foredrag efterfølgende? Hvad får jeg med ud af døren?”

Jeg kunne bruge alt fra 1 time og op til 365 dage på foredrag og spørgsmål lige indtil jeg bliver træt, og stadig forblive i min komfortzone, end at tage valget at hoppe. Og vise at jeg er et levende bevis på at have vendt selvudslettelse til selvforgudelse og være uperfekt og male ud over kanten. Være selvmordspræget, dyrket psykisk vold og fået label på at være psykisk syg fra psykiatrien og til at jeg er fri, lykkelig og uden fortrydelse af min fortid.

Foredrag om empowerment

Mine foredrag er på dansk og engelsk, og jeg taler om mine rejser, min fortid og mit arbejde med vilde dyrs rettigheder. Jeg fortæller levende og har et meget farverigt sprog samt kropsudstråling fordi:

Jeg fortæller historierne ud fra oplevelserne i min fortid, jeg viser tårer, vrede og glæde og mit toneleje veksler efter hvad jeg følte og mærkede, hvorefter jeg skifter tilbage til nutiden. Jeg løber aldrig tør for materiale, fordi jeg er mit materiale. Giv mig et emne eller et spørgsmål og jeg snakker som et vandfald, dette er underholdende og tankevækkende. Jeg er ordblind, glemmer ord, og opfinder mine egne ord og rummer selvironi med god sort humor. Nedenfor kan du læse om foredragene, ønsker du et andet foredrag kan dette godt lade sig gøre, kontakt mig allerede i dag.

En rejse som de færreste tør at vove

Jeg blev uddannet dyrepasser, fordi jeg vil arbejde med de vilde dyr. Det var ikke det mit hjerte længtes efter. Jeg undersøgte og kom i hænderne på en volds yder, som ødelagde mig helt. Hvem er Tanja Andersen? Jeg flygtede til et kvindehjem, jeg flygtede til Bornean, arbejdede med Sun Bears og fandt mit livsformål, troede jeg i 7 år, hvor ALT ændres sig da jeg var selvmordspræget. Jeg tog ansvaret om at leve, solgte alt hvad jeg ejede, opsagde lejlighed og jobbet, og jeg rejste til Guatemala, levede i junglen i 5 måneder lige i Corona-tiden. Jeg trodsede den danske regering om at komme hjem, min mor, mit helbred og jeg fandt ud af hvem Tanja Andersen er og blev hende jeg viste, jeg var i spejlet i øjenkontakt med mig selv. Jeg har ingen fortrydelse, jeg er fri, jeg elsker mig selv ubetinget.

Empowerment

Vi siger at det er vigtigt at få snakket om følelser, hvorfor dømmer vi vores egne og andres følelser ubevidst som bevidst og vælger at yde psykisk vold. Den psykiske vold vil vi lægge over på andre, fordi vores ego har brug for aflastning, så vi kan få det godt. Vi benægter vigtigheden af at få snakket om følelserne med erkendelse, accept, taknemlighed, overgivelse og tillid. Før vi kan åbne op for vigtighed igen, er der brug for mig. Jeg tør tale om tabuer uden filter, fx tabuet om at blive slået og blive voldsyder som kvinde, som er en del af mig. Jeg har evnen til at åbne personer op, som er klar til at kigge på de følelser som de gemmer væk, bemægtigelse om at fordi jeg tør at italesætte mine følelser og hændelser, de lyse som de mørke, som der giver befrielse i andre til at være med deres egen følelse og italesætte dem, fordi jeg giver dem modet til det, da de kan spejle sig i mig uden fordømmelse og have ubetinget kærlighed til mig selv.

Zeehondencentrum-Pieterburen

Efterlade fodspor og tag minder med hjem

Jeg har været ude som frivillig 10 gange over 7 år, og jeg ser et stort problem i at organisationer ikke har tiden til at oplære hver eneste frivillig i “practice what they preach“ og vigtigheden i at efterlade fodspor og tage minder med hjem. Mange handler ude fra deres ego, vælger ligegyldigheden til det de bliver undervist i, og tage fjer med hjem fra truede papegøjer, og det er et bevis på at personen støtter den illegale handel med truede dyr, hvor man kan ryge i fængsel, hvis de bliver taget. Mange frivillige tager ud, fordi de flygter fra problemer hjemmefra, desværre tager de problemer med og yder problemer hos organisationen. Jeg tør og gør hvad jeg taler om, jeg er en kriger for moder jord og hun er den vigtigste i mit arbejde. Jeg ønsker at skabe balance imellem menneskeheden og naturen, og før dette kan lade sig gøre, tager jeg fast i problemet som er menneskets ego. Jeg inspirerer og motiverer til nye sunde valg, igennem jeg går forrest og er på en rejse som de fleste ikke tør at være på, det koster hårdt arbejde, tårer og råb.

Sælg ALT

Den 21.04.2019 fik jeg en tanke ud af det blå. “Sælg alt”. En tanke som ændrede hele mit liv 360 grader. Jeg var i min lejlighed i Gentofte med mine to papegøjer. Jeg gik med hovedet nedad. Jeg bad til min far, om at give mig et tegn, til hvordan jeg slipper fri fra min indre psykiske vold og fysiske vold, som jeg ydede på mig selv. Jeg ønskede fred og at være den kvinde, som jeg så i spejlet hver morgen og hver aften. Jeg tænkte på hende inden jeg lukkede mine øjne. Jeg græd tit mig selv i søvn. Jeg følte mig fastlåst i orkanens øje, og i orkanen lurede dæmonen der prøvede at flå mig op med dens lange kløer. Jeg sad fast i mit indre fængsel, hvor jeg følte mig tryg. Lysstrålen kom, ”sælg ALT”. Dette er mit eventyr om at sælge alt hvad jeg ejer.

Sell-EVERYTHING

Sted

Jeg kommer verden over og holder mine foredrag. Hvad jeg bruger i transportudgifter bliver lagt oveni foredragets pris.

Pris

3000 DKK for 2 timer. Hvis der kommer mere end 30 personer, vil hver person koste 100 DKK ekstra.

Kontakt mig

Hvis du ønsker at vide mere om mine foredrag eller har et ønske om et andet foredrag kan vi skabe det sammen, send en email til tanja@serveglobalwildlife.org eller give mig et kald på +4542170029.

Navnet Serve Global Wildlife i e-mailen er min velgørende Academy, practice what they preach. Udfyld kontaktformularen nedenfor og så er vi i gang.

Jeg ser frem til at møde jer og give den ALT hvad jeg rummer.

Serve-the-Animal

Send en besked til mig!

0 + 6 = ?