How to live minimalistically

Updated on 05.04.2021

Minimalisme handler om, at skære det overflødige væk. Objekter, som relationer, der tager energi, væk fra vores formål, lære at give slip med accept og tilgivelse, samt spise mindre og mere sundt. Vælger at have objekter (fysiske ejendele) og relationer i livet, som giver lethed, glæde, energi og simpelhed i at planlægge ens tid bedre så der kommer luft i kalenderen. Mulighederne er der mange af.

Minimalisme giver frigørelse

Når jeg deler at jeg har solgt alt, får jeg tit en reaktion: Ej, det kunne de slet ikke gøre, for deres ting betyder alt for dem. Vores følelse af tryghed vil vi altid have med os, fordi alt kommer inde fra vores kerne, være – gøre – have. Mange har det godt i det velkendte, også hvis det giver en bevidst som ubevidst dårlig livskvalitet, fordi hvad vil der ske, hvis jeg giver slip?

Opgivelsen kan skræmme de fleste og frigørelsen vil FØRST opstå når vi har givet slip, hvor der bliver gjort plads til ny udvikling. Vide hvad dine værdier er, vil det give dig minimalisme og livskvalitet. Hvad er dine grundværdier?

Hvorfor valgte jeg minimalisme vejen?

Jeg blev minimalist, da jeg tog valgte at elske mig selv den 21.04.2019, jeg havde brug for en 360 graders ændring i mit liv, fordi jeg var selvmordstruet. Jeg havde lovet min mor at søge hjælp, og jeg valgte at gå til psykiatrien. Det gjorde mig mere syg end gavn. Jeg tog selv hånd om det, jeg valgte at sælge ALT, sige mit arbejde op, og rejse ud i verden. Processen var hård men alt værd.

Hvad var udfordringerne i processen?

Det tog mig ca. 8 måneder, fordi jeg ville have penge for ALT, ville ikke give slip på fortidens minder og fik indsigter, om at jeg lagde mig tit i offerrollen, når jeg blev ramt af sorg. Jeg havde brug for healing. Jeg tænkte tit, hvad fanden har jeg gang i, følte mig meget forkert og ensom. Jeg mødte meget modstand på valget, som jeg tog for min egen lykkes skyld, og jeg kom dertil hvor jeg måtte slutte relationer.

Hvad har processen givet mig?

Styrken til at stå op for hvad der er sundest for mig, være hudløst ærlig om hvordan jeg har det og hvor jeg er. Jeg har opnået at elske mig selv for hvem jeg er, har været og hvordan jeg ser ud. Jeg hviler i at være uperfekt og fejle foran personer, også på de sociale medier. Jeg ved, at jeg er en meget psykisk stærk kvinde, tillid til mig selv og ejer troen, også når jeg er faret vild, vil jeg finde vejen tilbage på sporet.

Snak med en ekspert

Jeg vælger ALTID at søge støtte hos en ekspert, som personligt KENDER til kriser og har vendt dem om til en styrke, samt bruger styrken i sin dagligdag. Tør at tale åbent om krisen, stærke sider som svage sider, fordi jeg har prøvet for mange gange at være i hænderne på en, som udtaler sig om et område personen ikke har erfaret personligt, dette har gjort mere skade end gavn.

Sell-EVERYTHING

Prisen

Mentor prisen

  • 1 session x 45 minutter: 700.-
  • Forløb af 3 sessions x 45 minutter: 1750.-
  • Forløb af 5 sessions x 45 minutter: 2800.-
  • Forløb af 10 sessions x 45 minutter: 5600.-
  • Ude af rejse, 1 session x 45 minutter: 350.-

Snak med mig. Jeg er her for dig

Hvis du har nogle spørgsmål eller brug for at vende en af dine tanker, er du hjertelig velkommen til at udfylde formularen nedenfor eller sende en e-mail til help@serveglobalwildlife.org.  Dette vil være GRATIS, fordi jeg ønsker at støtte dig på din vej mod at være mere minimalistisk, da dette vil gavne global opvarmning, som er min hjertesag.

Udfyld dette. Så er vi i gang

1 + 5 = ?