My masterpiece

Opdateret den 04.12.2020

Mit personlige mesterværk er, at jeg har vendt min psykiske selvudslettelse til selvforgudelse, og det er mit mest fremragende værk jeg har opnået i min karriere. Jeg valgte troen på mig selv, at jeg havde alt indeni mig selv for at stoppe mit eget selvmord. Vende det rundt til indre lykke til hvem jeg er, hvem jeg har været og hvad jeg havde gjort. Jeg valgte at tage min power tilbage, som jeg havde givet fra mig.

Jeg synes, det var den hårdeste proces af mine livskriser. Jeg valgte mig selv først til i mit liv og gå efter mine drømme. Et værdigt liv. Jeg gik imod min største frygt, at jeg ville blive frastødt og ensom, fordi jeg troede jeg kun var elsket hvis jeg undertrykte mig selv for andres velbefindende. Jeg er parat til at miste alt for at vinde alt. Jeg har set min største konsekvens i øjnene. At jeg var død. Levende død.

Lad mig være dit mirakel. Dit lys forenden af din tunnel. Din støtte person. Min service er dem du ser neden for. Tryk på titlen som du gerne vil læse mere om. Du er også hjertelig velkommen til at sende mig en e-mail til help@serveglobalwildlife.org, eller udfylde kontaktformularen.

”Jeg er født til at være en drømmer, og jeg lader ikke frygt tage glæden ud af mit liv”.

Jeg ser frem til støtte dig

1 + 3 = ?

Serve-the-animals