Tag bidden af boldkagen

Jeg ved at vi skal have jordbærkage til dessert til familiefødselsdagen, uuu… Jeg kan ikke vente med at sætte mine tænder i den. Nu skal vi have jordbærkage. Hvor ser den lækker UD. Jeg vil gerne bede om et stort stykke, tak. Mit mundvand løber vildt og frodigt. Dens søde duft er vildt tiltrækkende og sikken en flot rød farve den har. Der er meget creme på mit stykke, lige hvad jeg foretrækker. HOLD NU OP den smager vildt godt og tilfredsstiller min sult efter noget sødt til tanden. Nu er jeg helt fyldt op, tak for kage.

Jeg kommer hjem, og tænker på den information jeg læste for få dage siden: Køerne bliver tvangs spændt op så den ikke kan røre sig, idet menneskehånden blive presset op i hendes skede, for at tvangsinseminere hende, KUN for at føde en kalv så hun kan producere mælk, plus kalven bliver fjernet efter 12 timer.

Samtale mellem A og B

A: ”KUN for skylden af at kunne få creme på min jordbærkage som jeg lige har spist, hvor fakta er at mælken er beregnet til sin kalv fra naturens side, bedre sagt, hvad er naturligt her?”

B: ”Det er jo altid sket og er naturligt”

A: ”Denne undskyldning må du komme længere ud på landet med, der er INTET der retfærdiggør denne behandling af et levende væsen”

B: ”Jeg vil have min jordbærkage”

A: ”Tillykke til undertrykkelse, for det du køber, støtter du, punktum”

B: ”Det er lidt hårdt at sige?”

A: ”Hvorfor? Når du køber din jordbærkage siger du ja til tvang, ligegyldighed, magtliderlig og ugyldighed”

B: ”DET ER JEG DA IHVERTFALD IKKE”

A: ”Hvorfor får du en reaktion på mig? Det er min holdning, og min viden fortæller mig, at når du får sådan en reaktion, har du svært ved at være det, vi er det hele, og du er også de ord”

B: ”Du er tåbelig at høre på”

A: ”Fair nok, jeg har brug for du tager et ansvar om dine værdier er i balance med den grusomhed, du tillader en anden at yde, så du kan få din jordbærkage. Tak”

B: ”Jeg er ansvarsfuld og jeg vælger at spise den jordbærkage”

A: ”Hvad med den jordbærkage jeg har afbilledet her på siden? Den er vegansk og smager himmelsk, jeg får stillet min sult efter cremen og mine værdier er i overensstemmelse i mit arbejde”

B: …?

Unaturligt menneskeskabt

Koen er menneskeskabt KUN for at kunne opfylde vores egoistiske, magtliderlige og undertrykkende behov at yde på andre væsener, så vi kan få det bedre, med vores egen undertrykkelse, ubevidst som bevidst. Nemt at gøre det ved et dyr, for den kan ikke tale. Hvis vi havde givet den et navn, som Nora, havde vi givet den personlighed, og her ville vi ikke yde tvang på den, fordi så vil det være synd.

Hvor i dit liv er dit værdisæt i overensstemmelse med dine handlinger? Og hvad er endeligt dit værdisæt? Også hvorfor har du disse værdier? Hvor praktiserer du dine værdier?

Vælg at lægge dit ego til side, i KUN 10 minutter, og vælg personlig ansvarlighed, ved at svare på de 4 simple spørgsmål, og gør en aktiv handling ved at give din vælgererklæring til Veganerpartiet her: www.vgpt.dk.

Tak.